Menu

Nyhedsbrev August 2016

Hej alle,

Hermed en lille opfølgning til jer på vores nyhedsbrev, som blev sendt ud inden ferien.

Først håber jeg/vi at i har fået ladet batterierne godt og grundigt op og er klar til endnu en sæson udi fodboldens og en masse glade børns verden.

 

1. BOLDRUMMET

Vi må bede en repræsentant for hver årgang om at afhente/ få udleveret nedenstående på mandag d. 8. august imellem 15-17

1 bold pr. spiller/træner, veste, kegler og låse.

Disse er jeres ansvar at holde styr på (husk at låse det inde efter træning) hele sæsonen.

HVIS der imod forventning er noget der halter så kontakt:

Thomas Frost på mobil 40581915 eller på mail thomasfrost123456789@yahoo.dk så hjælper han jer med det som mangler. HVIS (og det kommer jo nok til at ske) at man skyder en bold over hegnet eller en bold bliver væk under et stævne, så får man jo selvfølgelig en ny ved henvendelse, MEN som udgangspunkt findes der KUN de bolde, kegler og veste man selv har fået udleveret. Så glemmer man boldene, er der IKKE løse bolde i klubben der kan benyttes…..!

Vi håber og tror på at dette løser vores boldrumsproblem OG det frigør også midler så vi kan indkøbe flere fodbold og remedier, der kan bruges til træningen som vil være at finde i boldrummet (husk altid at stille alt tilbage).

Har i nogle ønsker eller ideer til træningsredskaber vi mangler, så skriv endelig, så vil vi kigge positivt på det.

 

2. HJÆLPETRÆNERE

Vi er lidt overvældede over hvor mange af vore unge spillere som har søgt jobbet som hjælpe-ungdomstrænere til årgangene U6-u12. Vi havde håbet på 6-8 stykker, MEN har fået 24 (fantastisk). Alle disse har vi indkaldt til samtale mandag i uge 33 og derefter vil vi fordele dem til årgangene så det passer med deres skolegang, træning i klubben og om de kan 1 eller 2 gange om ugen. SÅ det er imponerende at så mange af vore unge spillere vil give en hånd med og vi forventer at i tager godt imod dem. Vi (Jan Lauritzen) vil som udgangspunkt være der første gang i hver årgang for at præsentere de nye hjælpetrænere for både spillere og trænere/ledere. HUSK de er der for at hjælpe jer IKKE for at stå for selve træningen.

 

3. JAN LAURITZENS KONTORTID    

Hver mandag (indtil efterårsferien) vil der være mulighed for at få hjælp, tips, øvelser, svar på spørgsmål samt meget andet af Jan Lauritsen. Han sidder nemlig på fodboldkontoret

MANDAGE kl 19-20

Så har i problemer eller udfordringer eller andet så kom og få den hjælp der behøves, dette gælder både trænere, ledere og årgangsansvarlige.

 

4. TRÆNERKURSUS I SIF

HUSK at tilmelde dig til vores eget interne trænerkursus. Det afholdes

LØRDAG D. 3. september 2016 kl. 9-13 i klubben

Brug 4 timer af din tid til at blive klædt på til at træne børn samt møde en masse andre trænere i klubben.

Skriv på fodbold@skovser.dk med navn, årgang og hvilket hold du træner når du melder dig til.

Vi håber på mange af vore frivillige tager imod tilbuddet

 

HUSK vi er ALLE frivillige..så klap hinanden på skulderen og vær ikke for stolte til at spørge andre til råds, det værste der kan ske er at man får et nyt bekendtskab ;-)

Vi ses på banerne.

 

Håber alle får en god sæson

Med venlig hilsen

Lars Ibsen

SIF-Ungdom

Vi anvender cookies