skovs

1. Sen - Det skulle have været 3 men blev kun 1!

1. Senior nyheder
24. april 2012 - 09:49 af: Jakob Buur Grandahl

Flagskibet tog lørdag eftermiddag til Frederiksberg for at møde FB. Optakten til kampen blev lidt rodet, da vi måtte sætte Elgård på kassen efter Jönsson havde flækket et øjenbryn og Jørming var blevet syg om morgenen. Men det er skønt truppen er så bred at det faktisk ikke betyder det store.

Kampen startede med os i teten og vi pressede virkelig på for at få et tidligt føringsmål. Vi havde meget spil men kom ikke rigtig til nogen åbne chancer. Efterhånden som halvlegen kokm FB mere med dog uden på nogen måde at blive farlige. Spillet var bestemt ikke kønt fra nogen af holdene og alt for mange fejlafleveringer og dårlige beslutninger gjorde at der faktisk ikke var meget at berette om fra 1. halvleg.

2. halvleg startede lidt som første sluttede, mange boldtab og dårlige afleveringer. Efterhånden som halvlegen skred frem fik vi dog mere og mere spil. Det var som om FBerne ikke havde meget mere luft end til en time. Vi får vores første rigtig store chance tilfaldt Konge. En bold blev sendt i dybden og Konge var alene med keeperen. Vinkel var en smule spids, men Konge fik afsluttet hurtigt under keeperen, desværre tage bolden dog stolpen og hopper i spil igen. Herefter bølgede det ene angreb efter det andet ned mod Fbs mål. Der var ingen tvivl om at gutterne lugtede blod. Det blev til en masse lige ved og næsten situationer. Vi havde flere god forsøg, men enten stod FBs keeper i vejen eller så manglede afslutningerne kvalitet. Den største chance i slut minutterne faldt dog til Kvist, som efter et indlæg fra Bjarke var helt fri foran mål, men han fik ikke ramt på bolden med hovedet, dog valgte en FB at give ham en chance til, ved at sende bolden tilbage til ham, men liggende kunne han ikke få skovlet bolden forbi FBs målmand. Minuttet efter var FB dog ved at tage alle 3 point da de kom alene igennem med Elgård, men Jesper var klar og snuppede bolden med en god fodparade. Stærkt når man tænker på han ikke havde meget at lave. Det viser sin klasse at kunne holde sig koncentreret hele kampen igennem, og det var dejligt at se Jesper på mål, han gjorde det rigtig godt. Kampen sluttede desværre som den startede 0-0. Det positive var at vi holdte FB bag os, men udover det fik næsten alle bund hold point, så den nederste halvdel er utrolig tæt.

Næste gang Flagskibet skal i aktion er lørdag d. 28/4 klokken 15.00 i et vaskeægte lokalopgør mod GVI, som virkelig har fået en fantastisk start på foråret med 4 sejre ud 4 mulige. Men mon ikke vi kan sætte en stopper for dette. Det bliver ihverfald spændende og det bliver godt at se nogle af vores gamle profiler tilbage i klubben. Her tænkes på Kienn Jensen, Ricki og måske også Mikkel Boesen. Vi regner med mange tilskuere så kom i god tid og nyd DJ Kim. Optakt til kampen kommer i løbet af ugen.

Tilsidst skal det nævnes at 2. senior fik 3 point i weekenden på udebane mod B1903. Et flot 4-0 sejr til drengene der under kyndig ledelse af Daniel & Andre, virkelig har fået stablet noget godt på benene. Det skal også nævnes at 3. senior vandt 3-1 hjemme i weekenden over FA 2000, hvor det meste af kampen blev spillet med en venstreside der til sammen er 93 år gammel. Men hvem siger alderen er en hindring. Resten af holdet bestod af flere stærke profiler som dog er kommet lidt op i årene og i vægt, men det var bestemt ikke til at se, da holdet flot vandt 3-1 efter en 1. halvleg på meget højt niveau.
Begge hold skal i kamp igen i weekenden. 2. Senior hjemme søndag klokken 10.00 og 3. senior lørdag klokken 13.00 på udebane.

Forza
0 kommentarer


Du skal være logget ind, for at skrive en kommentar
Diverse nyheder
1. Senior nyheder
Lørdag går det løs på Leo ground, KFUM kommer på besøg klokken 13.00 lørdag.
26-03-2015 09:42:00
Nu på lørdag klokken 13.00 spiller Flagskibet den første kamp i 2015. Holdet tager imod KFUM.
0
1. Senior nyheder
9 dage til det hele går løs igen
19-03-2015 09:32:00
Vinteropstarten er snart slut og nu gælder det 13 finaler. Flagskibet går efter oprykningen til Danmarksserien. Vi starter d. 28/3 klokken 13, ja klokken 13, på Leo Ground.
0
Ungdom nyheder
Så er der åbent for tilmelding til årets Nike Camp 2015
19-03-2015 09:29:00
Så er der åbent for tilmelding til årets Nike Camp 2015, som afholdes i samarbejde med vores Camp-sponsorer: Freetrailer, Nike & Unisport.
0
Sponsorvæg