Menu

Stort finalebrag på Leo Ground

image på lørdag 8/6 2019
03. juni 2019 kl. 11:04
KOM OG STØT U16, Skovshoved IF - BK Frem

Stort finalebrag på Leo Ground på lørdag 8/6 2019:

I har hørt om vores U16 hold tidligere og hvordan de bl.a. er gået fra en årgang der ikke kunne træne (grundet manglende medlemmer) til en årgang med mange medlemmer, som træner godt hver eneste uge.

I har også hørt om en årgang som startede helt forfra (næsten fra 0). Der ud over har I også hørt om hvordan de er blevet en sammentømret enhed.

Endelig har I også hørt hvordan de herefter har opnået enorm fremskridt på banen, hvor de på 4 halvsæsoner er gået fra et bundhold i rk. 2 (som ikke var nok til at kunne træne), til oprykning til rk 1, og herefter oprykning i første forsøg til Mesterrække, og første år i mesterrækken ender i top 5, og nu står de som nævnt på lørdag i finalen om at vinde mesterrækken i deres kun 2. halvsæson i mesterrækken.

Det er ganske enkelt ekstraordinært, ikke mindst fordi det er stort set de samme spillere med enkelte undtagelser som har spillet sammen alle årene. Endelig fortæller det også hvor stor en kapacitet vores u16 drenge har på sidelinien i form af Bo Meilgaard, som overtog ansvaret for holdet i 2017 da det var ved at gå i opløsning og har stået i spidsen lige siden.

Uanset om vores drenge løfter pokalen på lørdag, så regner vi med at deres præstationer og fortsatte udvikling gør at de rykker op igen efter lørdagens kamp og derefter er at finde i liga 2 efter sommerferien. VOLDSOMT!!! 💙.

Jeg håber at rigtig, rigtig, rigtig mange Skovsere vil komme til Leo Ground på lørdag d. 8/6-19 kl. 11.15.

Uanset resultatet på lørdag, så er det historier som dette vi lever af og for, og som SIF kan være stolt af.

Husk det er gratis og koster 0,- kr at se kampen. Vi håber på rigtig stor opbakning til vores drenge på lørdag.

 

Jakob Buur Grandahl

 

Nyheder 31. maj kl. 15:27
Skovser Camp 2020 (U9-U15) UGE 27 Kan du slet ikke vente til der skal spilles fodbold på Skovser Camp uge 32 eller er der slet ikke blevet spillet nok fodbold inden det bli’r sommerferie??

DBU København

DBU