Menu

Indmeldelse i SIF-Fodbold

image Velkommen til SIF-Fodbold

 

I N D M E L D E L S E 

  

Kære kommende fodboldmedlem eller forældre til et fodboldbarn

Inden du melder dig eller dit barn ind i SIF-Fodbold, skal du først kontakte fodboldkontoret, der vil guide dig videre i forhold til holdvalg og eventuelle ventelister.

For at melde dig selv eller dit barn ind i SIF-Fodbold, skal du derfor sende en mail til kontoret på fodbold@skovser.dk med dit/dit barns navn, fødselsdato og et telefonnummer hvor vi kan kontakte jer.

 

Ved indmeldelse betales der et Grundkontigent, for årgangene U7-U19 derudover et Afdelingskontigent.

 

Det er vigtigt, at du ved indmeldelsen er opmærksom på, at vi er en frivillig idrætsforening drevet af frivillige trænere, ledere og bestyrelse og at du ved indmeldelsen accepterer klubbens betingelser for medlemskab.

 

Efter OK fra kontoret skal alle fodboldmedlemmer selv oprette sig i systemet - Klubmodul - ved hjælp af en computer.

 

Indmeldelse via KlubModul

 

1. Klik her

2. Vælg det hold du eller dit barn skal tilmeldes. Først når du er tilmeldt et hold er du eller dit barn blevet medlem i SIF.

-Såfremt du eller dit barn tidligere har spillet i en anden klub, skal du under "bemærkninger" ved indmeldelsen anføre dette, og i hvilken klub det drejer sig om, så sørger SIF for at indhente det obligatoriske spillercertifikat via DBU.

3. Klik på ’Opret profil’ og opret dig selv eller den spiller der skal indmeldes.

4. Betal ved at klikke på kontingentbeløbet

5. Accepter betalingsbetingelserne og betal med dit Visakort/MasterCard.

Nu har du betalt hovedkontingent for resten af året, men spiller dit barn på et hold fra U7-U19, skal du endvidere tilmeldes AFDELINGSKONTINGENTET:

6. Klik på ’Holdtilmelding’ og vælg Afdelingskontingent og fortsæt som under holdtilmelding.

 

Afdelingskontingent:

For vores spillere fra U7 til U19 er Afdelingskontingentet OBLIGATORISK. Hovedkontingentet bliver trukket i januar og afdelingskontingentet i juni.

Afdelingskontingentet dækker udgifter til klubbens spillertøj, og efter tilmelding til afdelingskontingentet, vil I modtage en invitation til bestilling af spillertøj.

Læs mere om bestilling af spillertøj

 

Der bestilles løbende spillertøj, og vi bestræber os på at kunne udleverer disse inden for en måned efter bestillingen. Når spillertøjet er modtaget på Fodboldkontoret i SIF, modtager I en mail og tøjet vil herefter kunne afhentes.

 

Hovedkontingentet bliver opkrævet årligt i januar og afdelingskontingentet bliver opkrævet årligt i september. Du får en mail og en sms, som fortæller dig, at det er tid for kontingentbetaling for næste sæson. Du har nu 10 dage til at reagere telefonisk eller sende en mail til kontoret, hvis du ikke vil fortsætte medlemskabet. Gør du ikke noget, trækkes kontingentet automatisk på dit Visakort/Mastercard, når de 10 dage er gået.

Såfremt der ikke bliver betalt hoved-og afdelingskontingent følger SIF-Fodbold Hovedforeningens love omkring udmeldelse.

 

Hvis du ikke har adgang til en computer eller ikke har et Visakort/Mastercard, skal du kontakte foreningens kontor på telefon er 39450184 eller på mail fodbold@skovser.dk

SIF Fodbold består af ca. 600-800 medlemmer fordelt med ca. 50/50 på ungdom og voksne. Vi har hold fra U6 (under 6 år) op til Grand Veteran Masters (+70 år). Med kun to 11-mandsbaner og en lille kunststofbane er det hvert år en kunst at få alle ønsker vedr. træning og kamp opfyldt, men ved fælles hjælp og forståelse lykkes det år efter år. Det er rigtig skovser-ånd!