Menu

Tøjpakke

VEJLEDNING

 

Spillertøjet er obligatorisk for alle spillere i SIF Fodbold fra U7-U19.

 

For at få adgang til at bestille SIF-tøjet, skal medlemmet være tilmeldt AFDELINGSKONTINGENT. Log ind på profilen i Klubmodul og tilmeld under Holdtilmelding.

 

Så snart et medlem er tilmeldt og har betalt afdelingskontingentet sendes en invitation fra systemet til at bestille tøjet via Klubmodul og der er herefter åben for bestilling. Herunder følger vejledning og eventuelle årsager til at systemet blokerer.

        1.Log ind på spillerens profil i Klubmodul http://skovserfodbold.klub-modul.dk

  • Vær opmærksom på at Skovshoved IF har 3 forskellige Klubmodul, kun linket til FODBOLDAFDELINGENS Klubmodul giver adgang til tøjbestilling
  • Såfremt der logges ind på en profil der IKKE er tilmeldt afdelingskontingentet, vil det ikke være muligt at bestille tøjet. Såfremt du ikke kan bestille fra den profil du er kommet ind på så kontakt fodbold@skovser.dk der derefter sender det korrekte brugernavn og nulstiller adgangskoden.

       

        2. Tryk på Event øverst til venstre på siden

  • Såfremt der trykkes på Event UDEN at man er logget på en profil, vil systemet ikke tillade tilmelding, så log på medlemmets profil.

 

        3. Vælg Bestilling af Spillertøj 2019/2020 og vælg Tilmeld

 

        4. Vælg herefter størrelse og det navn og nummer der ønskes.

 

Fra og med U13 skal spillerne have forskellige numre på ryggen, og det er træneren/den årgangsansvarlige der uddeler numre på holdet. Indtil da er der frit nummervalg.

 

Er der behov for at prøve tøjet inden bestilling, har vi størrelserne på kontoret og I er velkomne til at komme forbi. Se kontorets åbningstider her.

 

Så snart tøjet er modtaget fra Unisport, vil I få direkte besked og tøjet kan derefter via kontoret, eller blive udleveret af træneren.

 

 

 

Luk