Menu

Aflysning af Træning

image

 

Græsset lukkes:

Speciel i det tidlige forår og hen mod vintersæsonen kan det være nødvendigt at lukke græsset på grund af for meget vand på banerne. Alle berørte vil få direkte besked via kontoret og vi bestræber os på at give informationen i god tid. Der kan spilles på Kunsten når græsbanerne er lukket og i den periode hvor HS1 og HS2 spiller turnering, vil disse to hold overtage kunsten, hvorved træningen for de planlagte hold aflyses.

 

Lyn og Torden:

Såfremt vejrudsigten byder på lyn og torden, lukkes hele anlægget.

Det er FORBUDT at opholde sig på en fodboldbane når det lyner, dette gælder i SIF men også når I er ude til kamp eller stævne. Pas på hinanden og børnene.

 

Der spilles DBU-kamp:

Kontoret bestræber sig på at lægge alle DBU-kampe på de ledige tider på anlægget. Dette er ikke altid muligt, da vi ofte er tilmeldt rigtig mange turneringer.

Det kan i nogle tilfælde være således, at en DBU-kamp derfor må spilles på et tidspunkt, hvor der er planlagt træning, og træningen derfor må aflyses.

Det er KUN DBU-kampe der kan aflyse en træning, træningskampe mm. vil ikke kunne aflyse planlagt træning.

DBU-kampe der ikke kan afvikles i weekenden, vil blive lagt på det tidspunkt i ugen hvor holdet har træning, i det omfang det kan lade sig gøre.

Alle implicerede vil få besked direkte fra kontoret.

Luk