Menu

Baner, Mål og Kampafvikling i SIF

image

 

 

Baner

SIF råder over 3 udendørsbaner, 2 græsbaner der opfylder kravene til 11M-kampe og en kunstbane der ikke opfylder kravene til 11M-kampe.

Græsbanerne lukkes i vinterhalvåret efter at den sidste turneringskamp er spillet, og vinterhalvårets baneplan er trådt i kraft. Dette betyder at i vinterhalvåret skal alle 11M kampe spilles på Gentofte Stadion.

SIF kan endvidere råde over Skovshoved Skoles kunstbane på hverdage fra kl. 16.30. I weekend er træning ikke tilladt på skolen af hensyn til naboerne.

Banernes vedligehold varetages af hovedforeningens medarbejdere, og skønner disse at græsset ikke er egnet til brug i løbet af efteråret, kan græsbanerne lukkes før tid og kampe skal derefter spilles i Gentofte.

 

Kampe

Græsbaner: der kan spilles én 11M, to 8M og fire 5M kampe på hver græsbane.

Kunsten: Der kan ikke spilles 11M, der kan spilles én 8M (bane dog lidt for lille) og der kan spilles 3 5M-kampe.

http://www.dbukoebenhavn.dk/klubservice/kampe_og_baner/banestoerrelser

 

Mål

SIF råder over otte 11M mål, ti 8M mål, ti 5M mål og fjorten 3M mål.

Ved større stævner kan målene på Skovshoved Skole hentes og der kan lånes mål i HIK. Såfremt mål skal hentes, sørger hovedforeningens medarbejdere for at det sker, disse skal adviseres via fodboldkontoret.

Mål skal stilles på plads efter brug, og det er trænerne der skal sørge for at målene er stille op til kampe og stævner.

Luk