Menu

Skovshoved IF-Fodbold, en frivillig idrætsforening

image

Skovshoved IF Fodbold er drevet af frivillige kræfter, det er glade amatører med SIF hjerteblod, frivillige forældre og andre ildsjæle og der ligger mange timer i klubben for at få enderne til at mødes.

 

Med ganske få undtagelser er alle fra holdledere, årgangsansvarlige, trænere over bestyrelsesmedlemmer/fodboldudvalgsmedlemmer, ulønnede i SIF-Fodbold.

 

For at få økonomien og hverdagen til at hænge sammen i klubben, er det netop det frivillige arbejde der er nøgleordet og SIF-Fodbold har en forventning om at alle bidrager med det de kan, i det omfang tid og evner tillader det.

 

Hvis ikke vi kan få frivillige trænere, holdledere og årgangsansvarlige er vi ikke i stand til at tilbyde fodbold til alle børn og unge, så enkelt er det.

 

SIF-Fodbold er dog så heldigt stillet, at vi år efter år finder frivillige forældre der stiller op, vi har derfor nogle meget dedikerede trænere og hjælpetrænere og hver årgang har en årgangsansvarlig der styrer slagets gang og sikrer at der er styr på tropperne. Men al hjælp er velkommen.

 

Forældre der ikke er aktive som trænere eller har en anden funktion på et hold, har vi alligevel en forventning til;

 

  • At I hjælper til med ved kørsel til kampe, kaffe- og kagesalg til hjemmestævner og eventuelt er dommer i en hjemmekamp
  • At I støtter op om jeres barns fodbold og følger de 10 forældreråd fra DBU
  • At alle får meldt deres børn ind i klubben såfremt de er aktive på banen og får købt den obligatoriske sæsonpakke der er nødvendig for at få klubbens økonomi til at hænge sammen.

Og måske vigtigst af alt:

  • At I ser træneren som et andet barns far eller mor der har valgt frivilligt at lægge tid og kræfter i klubben, for at jeres børn kan spille fodbold og at I som forældre støtter op om de beslutninger som jeres børns trænere og klubben træffer.

 

Der er ingen tvivl om at der hvor der mangler forældreengagement fungerer et hold eller en årgang ikke optimalt, så oplever I at noget ikke fungerer eller at der ikke er nogen der tager teten når I får en god ide, er det højst sandsynligt fordi I ikke er klar over det ansvar påhviler én selv.

 

I stedet for at blive frustreret så kontakt en træner eller den årgangsansvarlige og tilbyd din hjælp, for ofte sætter hverdagen sine begrænsninger for hvad allerede engagerede frivillige kan overkomme.

 

Husk: Vi er her alle sammen frivilligt. 

 

Til gengæld tilbyder vi at jeres børn eller I selv bliver en del af en sund og velfungerende frivillig idrætsforening hvor fokus er på sportslig udvikling og socialt samvær og vi tilbyder dig som forælder et godt og spændende netværk omkring dit barns hold og klubben.

 

Mange venskaber er startet i SIF.

 

Læs mere om de SIF-Fodbolds frivilliges ansvarsområder her.

 

 

Luk